keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Pikasukkia

Pikapostaus pikasukista. Esikuvana molemmissa pareissa on Niina Laitisen Rim Socks. Todella helppo malli ja hauskan näköinen, varsinkin käyttämällä toisena lankana kirjavaa. Raitojen määrällä ja väleillä voi tietysti leikitellä loputtomasti, näissä sukissa ei pahemmin vaihtelua ole. Molemmat parit päätyivät lahjoiksi. 


Koko: n. 37-38
 Langat: Novita 7 veljestä (valkoinen) ja Adelia Zena (punakeltaoranssi)
Puikot nro 4

Punaisen ja keltaisen kirjava lanka tarttui kerran mukaan Pietarista. Lanka on akryyliä, eikä siten kestävin valinta sukkiin, mutta mielessä olikin enemmän ulkonäkö kuin käytännöllisyys. Kuten monissa muissakin töissäni, pakko myöntää. Resori on valepalmikkoa 50 silmukalla, varsi ja terä 48 silmukkaa ja kantapää 24. Sädekavennus ja ristiinvahvistettu kantapää ovat suosikkejani. Väriraitojen välillä muistaakseni aina kolme kerrosta valkoista. Helppoa ja yksinkertaista, silti kiva lopputulos.


Koko: n. 37
Langat: Novita 7 veljestä ja 7 veljestä Polaris
Puikot nro 4

Nämä sukat on tehty oikeastaan aivan samalla reseptillä kuin yllä olevatkin. Väriraitojen määrä ja sijoittelu vain on toteutettu hiukan eri tavalla. Valkoinen kyllä mielestäni aateloi tuon kirjavan Polariksen, ainakin tässä työssä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Suurkiitokset kommentistasi! :)